На 30 май 2012 г. Зала 1 на НДК може и да се окаже тясна за хилядите фенове на френската изпълнителка ZAZ в България. Билетите за едно от най-очакваните събития от музикалния календар на София стремглаво намаляват, затова до края на седмицата организаторите ще пуснат в продажба допълнително количество пропуски за концерта на втори балкон на залата. Местата за продажба остават същите – мрежата на Ticketstream (www.ticketstream.bg) и билетния център на НДК.

За щастие, Teren Music предлагат на публиката и алтернативи за присъствие на събитието. От понеделник, 07 май в продължение на една седмица, организаторите ще търсят най-подходящия френскоговорящ образ от столицата, който с охота да поеме ролята на гид на пленителната французойка и бандата ѝ по време на престоя им в България. „Това съвсем не е лека работа”, споделиха организаторите, „Човекът, на който възложим задачата, ще трябва не само да познава отлично София, да говори френски и да умее да ги забавлява, но по-важно, ще се налага стриктно да следи за изпълнението на програмата на музикантите – от пристигането им в България до тяхното заминаване. Освен това, ще е хубаво да има отговор за почти всеки техен въпрос или желание. Присъствието му на концерта, както и на случващото се в бекстейджа, ще бъде задължително”.

Всички желаещи да се пробват с тази нелека задача, ще трябва първо да посетят и харесат страницата на Teren Music във Facebook (facebook.com/terenmusic), а след това да публикуват своето мнение за това какво според тях е най-важното нещо, което ZAZ трябва да направи, докато гостува в София. Организаторите ще се свържат с авторите на трите най-добри предложения – според тях :) и, след подробен разговор и лек тест :) ще изберат най-подходящия гид за френската девойка из столицата. Задължително условие за участниците е да говорят перфектно френски език. 

Изненадите за феновете на ZAZ няма да спрат дотук. Организаторите обещават още възможности за специални покани за събитието, като всички те ще бъдат своевременно обявявани в близките две седмици на сайта на Teren Music (www.terenmusic.com), както и от партньорите на събитието.

Официален партньор на концерта на ZAZ в България – Vivacom Fund.

Партньори на събитието са ресторанти “Cлънце и Луна”, Метрореклама, Central Park Hotel, радиaта Z-ROCK, Jazz FM и Melody, най-големият български портал за видео споделяне vbox7.com, единствената он-лайн музикална телевизия в България musicspace.bg, списание „Една седмица в София”, списанията MAX, L’Еuropeo и Мениджър, сайтовете btv.bg, webcafe.bg, avtora.com, blvd.bg, sofialive.bg, timeart.bg, actualno.com, club.bg, antre.bg, viewsofia.bg и www.sofiastreetstyle.com, магазини “На Тъмно”.

Teren Music

Comments are closed.